i´m traveling again

Hej på er!
Nu är allt nerpackat i väskan som ska med till Halmstad, skönt! I natt sov jag i tolv timmar, det händer nästan aldrig. Men det var så välbehövligt. Idag lämnar jag Göteborg för helgen, ska ner till Halmstad igen. Känns knappt som att jag var där förra helgen eftersom det var en så fruktansvärt kort visit. Hoppas bara på bra väder denna gång!
Ni får ha en bra dag så hörs vi. Puss och kram!

Ibland känns det som folk missunnar mig att ha en syster. Vi delar verkligen allt tillsammans. Hon finns alltid där för mig och hon är en av de få som jag litar på till hundra procent. Vänner växer inte på träd så håll hårt i dem. Min syster kommer alltid vara min bästa vän och avsett om folk tycker något annat så kommer jag alltid hålla henne hårt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *