it’s getting darker

Hej på er!
Usch vad fort det blir mörkt ute… Har lite ångest över att sommaren ska ta slut.. Det känns som att det är mycket svårare att vara spontan när det blir mörkare och kallare ute.. Jag älskar hösten, men det är så synd att den årstiden ska vara så kort.. Det enda tråkiga med hösten, mörkret och kylan är att man längre inte kan vara ute hela nätterna och sitta i parker och bara mysa.. En sommarmånad till per år hade varit perfekt!  Ikväll har jag spanat runt lite på lägenheter runt om i Stockholm.. Jag älskar att bo i västertorp, jättemysigt och perfekt avstånd till stan. Det enda negativa är den lilla ytan och nu när syrran (äntligen) kommer vara lite mer i Stockholm skulle det inte vara så illa om vi tillsammans hade ett större krypin : ) Absolut ingen stress med bostad, men jag håller ögonen öppna får något större bo för oss, helst i samma område om man får önska : ) Nu ska jag försöka somna, synd bara att jag känner mig som duracellkaninen herself ; ) haha!


(bild från igår) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *