Gravid

Jag är så ivrig

Hej och god morgon älskade ni <3
Igår fanns det helt enkelt ingen energi alls till att blogga. Jag jobbade effektivt hela morgonen och förmiddagen. Sedan kom pappsen hit igen (så så tacksam) och hjälpte oss. Livia stängde in sig i det ena rummet då hon har så mycket jobb att göra, medan jag och pappa borrade på i de övriga rummen. Igår fokuserade vi på Pelles rum. Ja, vi kallar honom Pelle 😂, namnet har INGET med hans faktiska namn att göra, men det har bara blivit hans smeknamn. Heheh! Hur som helst så satte vi upp skötbordet, en hylla ovanför, hans sänghimmel och en spegel. Nästintill alla väggar här är betong så det krävs bra verktyg och en jädra massa tålamod för att det ska kunna sitta. Detta med rätt plugg och skruv drar mig till vansinne. Men jag har i alla fall fått öva på mitt tålamod så något gott är det ju med det hela.
Efter allt pyssel var jag helt död, höfterna har börjat smärta och magkatarren börjar bli allt mer intensiv så jag orkade bara vila.

Jag är ju så intensiv och vill så gärna få klart lägenheten. Snart kommer vi ju till det roliga, att dekorera. Köpa krukor, vaser, fina nya böcker, doftljus, blommor och allt det där. Det är ju DET som är roligt.

Idag ska jag äntligen få komma ut, göra något annat och ha några timmars ledigt på förmiddagen. Jag ska luncha med Luana i stan. Som jag längtar efter henne <3 Innan jag åker får jag bara komma på någon smart lösning för att lindra mina ögon. Dem är just nu helt variga och flagniga. Jag hoppas och tror att det är pollen.

Nu jobb! Ta hand om er <3

Pelles rum går i färgerna rosa, grått, vitt och lite beige. OCH JA vi köpte allt efter att vi fick reda på att vi väntar en son <3 <3< 3 Vi älskar dessa färger och allt börjar bli så himla fint i hans rum. Det kommer bli mycket dekorationer med djur, fina tavlor och böcker såklart!Sasha trivs i Pelles rum och han vill nästan alltid vara där och mysa

One thought on “Jag är så ivrig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *