Allmänt

Jag äter godis varje dag…

Jag har hamnat i någon galet dålig rutin. Jag har ätit godis/chips varje dag under ett par veckor.. Varför? Jag har egentligen ingen aning, antar att jag bara varit sugen på godis och så har det funnits hemma. Sedan är jag också en sån person som äter mycket mer på vintern och alla filmkvällar bidrar ju inte till något bättre. Slutade äta godis “varje dag” häromdan och det resulterade i huvudvärk, vilket inte var så konstigt. Socker är ju ett gift och jag måste vänjas av. Klart att det finns mycket värre “laster” men detta är fortfarande inte nyttigt… aja, vi får väl se hur det går. Ska äta frukt istället, inga mängder såklart utan en om dagen 🙂 

Nu ska jag knata iväg till fältöversten, som vanligt. Jag tycker denna galleria är mysig, jag trivs där. Det måste vara en av stockholms minsta, men mysigaste gallerior. Jag slutar 6 idag så vi hörs senare. 
Puss och kram 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *