Jag blir inte förstådd..

Ända sedan jag vaknade i morse har jag bara velat ligga kavr i sängen och sova bort hela dagen.. Men jag försökte fort ändra  inställning och jag kom till jobbet posstiv och höll fast vid min säljar-roll.. Såfort jag lämnade jobbet kröp kaoset på insidan av mig fram och börjar styra.. Allt föll samman. Jag orkar inte, det känns som att jag bara ska falla ihop. Jag vet inte vad det beror på exakt, men det är bara för mycket nu. Jag vill bara skaka av mig alla problem och gå vidare, men det funkar inte så om man heter Jennie. Hon vill ha kontroll struktur och en planerad framtid. ”Att ta något som det kommer” existerar inte i min värld. Jag måste kunna njta av livet och leva för stunden.. Annars funkar det inte, då rasar jag.. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *