Jag har detoxat

I måndags bestämde jag mig för att detoxa. Vilket innebär att man renser kroppen från ”gifter”. Det man äter under perioden är endast färska råvaror som innehåller massa vitaminer och mineraler som är bra för kroppen. Det jag har ätit under veckan är alltså mycket frukt, bönor och baljväxter i (måndags åt jag dock kyckling) och druckigt otroligt mycket vatten. Det som jag märkte mest sug efter var ”morgonmackan” och socker, men efter ett par dagar la det sig och nu känner jag inte alls något sug efter det. I går lade jag av och fuskade med lite vin, ost och kex, men detta var jag verkligen förtjänt av efter veckan. 
Anledningen till att jag testade att detoxa var att jag ville känna mig piggare och fräschare.

Prova ni också och se vad ni tycker om det! : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *