Jag har minskat 4,7 cm totalt!

Efter bara två behandlingar hos Lotta på Järva hud och fotvård har jag totalt minskat hela 4,7 centimeter! Det är riktigt grymt! På fredag ska jag dit igen för ännu en behandling. Men vet ni vad det bästa är? Nu har ni också chansen att nå lika bra resultat som jag till ett mycket bar pris. Nu får ni hela 30 % på denna fettreducerings-behadling. Med hjälp av omphoria 2.0 blir du av med oönskat fett på kroppen. Tycker du att du har dubbelhaka, kan du endast behadnla detta område. Kanske du stör dig på dina lår eller kämpar du med att få bort kärlekshandtagen utan resultat? Med denna underbara teknologi kan man skulpletara som man vill då Omphoria 2.0 punkrförbränner. Läs mer här  eller ring lotta direk så kommer ni överens om vad som passar just dig!  

Järva Hud & Fotvård
Sibeliusgången 19 B
164 72 Kista

Telefon
08 – 750 87 70

Såfort jag är klar med min kur lovar jag att ni ska få se före-och efterbilder!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.