Jag har tagit studenten!

God morgon!

Efter en hel dag med alkohol mår jag som jag förtjänar. Igår njöt jag verkligen av varje sekund, men ändå sprang hela dagen iväg. Jag hade det sjukt kul. 
Gårdagen började med mini chanpangefrukost hemma hos mig, efter det bar det iväg för fofto,kyrkan, mysig lunch på Golden Days och sen paddan, shit va kul det var, mindre kul att en ramla in,
men det var nästan väntat… Efter paddan som tog oss till operan var det dags för utspring. Vilken lycka säger jag bara, helt underbart. Efter det och liten partstund med familjen var det dags att hoppa på flaket. Vi skrek och vi skrek och vi dansa. Så hinla roligt. Flaket åkte runt med oss i ca en och en halv timme och släppte sedan av dem som ville bada vid poseidon. Efter flaket var det mottagning. sen den underbara studentfesten på Park Lane. 

Och jag kan säga det att  efter denna helnatt av dansande på bardisken mår jag som jag förtjänar. Bland dom roligaste partynätterna jag upplevt faktiskt. Lite synd bara att jag inte minns allt, men det kommer : )

Laddar strax upp lite bilder från min student : )  Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *