Jag lever farligt!

Om jag fortsätter att leva som jag gör kommer något hemskt hända.. Problemet är att jag inte är rädd.. Jag är inte rädd att gå ensam sena nätter på Stockholms smågator, jag är inte rädd för skumma typer som kommer fram, jag är inte rädd för någon eller något när jag är berusad.. Jag springer över trafikerade väger såsom alla skulle se mig och stanna.. Jag måste börja tänka, jag måste börja bli lite ”rädd”. Jag kan ju inte låta syrran behöva vara orolig när jag är ute, jag vill att hon ska känna sig trygg och att jag klarar mig ♥ 

Igårkväll var vi ute igen, suprise! Jag började hemma hos Mari, hällde i mig vin, fixade mig och drog in till stan! Sen mötte jag upp Kilian och hans tjej-kompis på Stureplan, vi satte oss på Fridays och drack lite och jäklar vad alkoholen tog.. Men det var nog en kombination av otroligt mycket dricka och noll kost.. 9 bitars sushi kanske inte är så jättemycket på en hel dag..? Men i alla fall, senare gick vi vidare till White room… Och därifrån är det nästan helt svart.. Det slutade med att jag blev utslängd av en otroligt oförskämd vakt.. Jag tänker somsagt aldrig mer gå till White, gör inte det ni heller! ”In? jag kommer knappt uuuuut” hahah (jag var bara tvungen). Jag hade i alla fall en trevlig kväll synd bara att vakten skulle ta mig… Idag mår jag så dålig att jag knappt orkar existera, jag vill bara att den här dagen ska vara över. Men jag har lärt mig en läxa, jag ska ta det lugnt med alkoholen för att må såhär det är fan inte hållbart! Puss och kram ses på stan!
 

Dagens slitna tjej… Nu in till stan! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *