Jag vägrar att frysa i år

Hej vänner!
Häromdagen gjorde jag och Livia en rejäl höst-shopping från bästa Busnel. Jag har inspirerat henne till detta varumärke och det är jag glad över. Jag har älskat Busnel och deras fantastiska kvalité i snart 10 år. Denna gång fick jag med mig en dunjacka i en sådan fin beige färg. Modellen heter Busnel Isidora Dun Jacka om ni är sugna 🙂 Jag köpte även en halsduk, en stickad kjol, en klänning och en stickad tröja. Till Livia köpte jag bland annat dunvästen i samma färg som min jacka. Viktigt att matcha varandra hehe. Jag är SÅ nöjd! Jag har lovat mig själv att inte frysa i år så därav detta köp 🙂 Om ni är sugna på att shoppa Busnel (klick) kan ni spana in varumärket här <–

Det är fortsatt lite sjukstuga här hemma. Vi har inte träffat vänner eller familj på SÅ länge. Vi är förkylda så det är inget annat, men det är ju nog så jobbigt. Leonard är den som klarat sig bäst och det är jag så tacksam för 🙂
Har ni höstlov denna vecka eller jobbar ni på som vanligt?

Nu ska jag visa er några av de inköp jag gjorde hos Busnel häromdagen. De andra plaggen kommer ni snart få se mig använda 🙂

 Jag satte på mig jackan direkt. Jag frös som en tok innan! Visst är den fin? Färgen är ljuvlig Livias fina väst. Passade henne så bra.

läs mer: xlash rabattkod

2 reaktioner på ”Jag vägrar att frysa i år

  1. Förlåt men måste fråga en sak. Tänker du aldrig på miljön så som du shoppar hela tiden ? Låter helt galet allt du skriver om. Tänk på miljön.

    1. 90% av allt jag handlar är Second hand. Jag är en STOR kund hos Arkivet. När det kommer till min son så är det samma sak där. Sellpy är fantastiska och även där handlar familjen så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *