Bloggflöde

Jag välkomnar våren med Na-Kd

Na-Kd rabattkod i samarbete med Na-Kd

Hej älsklingar! Åh vad taggad jag är på min nya garderob.
Man kanske inte kan säga att det är vår nu, men jag kan inte hjälpa att jag vill klä mig i ljusare färger. Vita krispiga skjortor, tweedkjolar och lite tunnare kappor. Ute är det just nu kallare än någonsin, men vi går mot ljusare tider. Det är alltid något kära ni. Jag är så glad över vädret ändå så jag ska inte klaga 🙂
Nu ska jag visa er en favorit look jag klickat hem från Na-Kd. Dem har såååå mycket fint i deras shop just nu alltså. Jösses!

Med min kod emmajennie20 får ni dessutom hela 20% rabatt på ALLT. Då gäller det ju att passa på 🙂

Denna outfit är en riktig “go too” Emmajennie look när jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig. Na-Kd räddar mig alla dessa dagar som tyvärr kommer så ofta. Både kjolen som är i Cargo modell och blusen är från Na-Kd.

Finaste skjortan med pärlor hittar ni här (klick) Na-kd rabattkod influencer

Några andra favoriter som jag klickade hem denna gång var en beige kappa, ett par kängor (ja, jag halkar så lätt ute) och en fin topp med puffärm.

Beige kappa (klick)
Älskar hur den sitter och hur klassisk den är. Jag har storlek 38 (kan ha haft en 36:a också). Men det kan vara skönt att ha något tjockare under.

En topp med puffärm (klick) Precis i min stil <3  Lika snygg till kjol som till byxorFinaste och skönaste vinterbootsen (klick) . Komme att bo i dessa tills våren kommer 🙂

3 thoughts on “Jag välkomnar våren med Na-Kd

    1. Visst är den fin <3 Denna är det lite stertch i. Men jag valde ändå EU40 då jag tkr NA-kd's toppar kan vara lite små 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *