Bloggflöde

Jag vill åka till ett spa

Kan ni tipsa mig och M om ett riktigt bra SPA-hotell i närheten av Stockholm. Vi älskar att bada, göra ansiktsbehandlingar, få massage och så vidare och skulle så gärna vilja ha ännu en spa helg tillsammans. Denna gång önskar vi ett riktigt spa-hotell hehe. Finns det något annat än typ Yasuragi som ni kan rekommendera mig eller är det de som gäller? När vi är ute och reser och väljer hotell blir det ALLTID ett spa hotell, eller i den mån det går. Men nu har vi ingen resa inbokad förrens senare i höst så vi vill gärna ha en “get away” så snart som möjligt.
Kom gärna med tips <3 Nu brukar ju vara så bra på det 🙂

Min kväll har hur som helst spenderats med en lång promenad, jobb från soffan, sortering av kläder och så mys framför teven. M lagade mat och jag fixade med disken, allt är i sin ordning med andra ord hehe.

Från ett ljuvligt spa hotell i Prag som vi besökte i slutet av juli. Trots att hotellet hade en spa anläggning var vi mest på rummet och badade 🙂 Mysigt det också

One thought on “Jag vill åka till ett spa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *