Bloggflöde

Jag vill flytta till hus

Från att ha bott mitt i smeten på Östermalm, till flytt ute på ett lugnare Lidingö är jag nu sugen på att dra mig längre ut och flytta till hus. Det behöver i och för sig INTE vara permanent. Man jag vill verkligen ha ett hus. Har velat ha det så länge och jag fortsätter att drömma om det. För mig är det viktigt att kunna få slappna av, stänga av mobilen och göra något analogt.  Det är lyx! Jag älskar att greja med växter, odla egna kryddor, potatis, morötter och så vidare. Som liten hade jag mitt eget växthus och det var där som jag spenderade min fritid. Jag längtar efter att få kratta, plocka äpplen, ha en egen kompost och att få hänga tvätt i min egen trädgård. Det mest optimala för mig hade ju självklart varit att ha en stor, ljus och luftig lägenhet inne i stan och sedan ett litet hus på landet. Idag kan man ju köpa attefallshus ifrån Attefallsverket . Detta är alltså färdiga hus som levereras direkt till din tomt. Alla planritningar och hus är anpassade för året-runt boende i enlighet med Boverkets regler. Så bra och så otroligt smidigt. Eftersom jag redan äger en bit tomt så är det ju bara ett hus som fattas. Tomten är perfekt! Nära till vatten, skog, fina promenadstråk och en bit utanför staden. Dessa små permanenta Attefalls hus kommer jag verkligen att fundera mera på. Känns så otroligt smidigt och tryggt. Har ni hört talas om Attefalls hus tidigare?

 

One thought on “Jag vill flytta till hus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *