Järva hud och fotvård

Nu ska jag berätta lite vad jag ska göra. Under de kommande veckorna ska jag ge mig på fettreducerings-behandling. Jag tycker jag har lite mage och mitt probem är att fettet är så löst. Denna behandling är mycket bättre en en ”vanlig” fettsugning. Genom denna typ av behndling ”förstör” man själva fettcellerna utan kirurgiska ingrepp. Denna teknik innebär att man också kan forma kroppen efter eget önskemål. Fettpartiklarna gör sig kroppen av med genom att man ”kissar” ut det. Denna metod gör inte alls ont och man ser tidigt stora resultat. Jag ser verkligen fram emot att få en mer slimmad kropp! Före och efterbilder utlovas på mig här i bloggen. Gå in och läs mer om behandlingen här 
Här är själva Omorphia 20.0- maskinerna som inte bara reducerar fett utan även rynkor, celluliter dubbelhaka med mera!
Fick med mig en hel del Dermalogica produkter hem! Tack : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *