Joo, jag är nere idag..

När jag är ensam tänker jag och det är när jag tänker som jag gräver allt djupare och mår dåligt. Jag tänker över mina val.. Jag hatar att behöva välja. Snart går kontraktet ut på min lägenhet och jag vet ärligt talat inte vad jag vill göra. Eller vad jag ska göra.. Med något. Ibland länner jag för att söka in till Mediainstitutet för att plugga till programleddare, ibland känner jag för att flytta hem till pappa och ibland vill jag bara fortsätta som jag gör.. Jobba! På mitt jobb som jag älskar..Sedan jag kom hem idag har jag legat i soffan. under en filt. helt ensam. Jag skulle ha träffat en vän ikväll, men det känns som att jag är ganska tråkig att umgås med ikväll så jag står över. Vi kan ha kul en annan kväll när ”Jennie” är tillbaka! Jag blir bara hemma ikväll under min filt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *