Allmänt

Julafton på Haymarket

Hej bloggen!!
Igår ville jag faktiskt bara njuta av stunden, julafton och vårt fantastiska hotellrum – utan mobil och dator. Därav blev det bara en uppdatering till er 🙂 Men jag antar att ni också gjorde annat än att läsa bloggar hehe!
Jag är så så nöjd med min julafton i år. Kunde inte önskat något annat. vi checkade in på Haymarket strax innan klockan tre och då blev det att slänga sig på sängen och kolla Kalle. Jag älskar snövit, det är helt klart min favorit. Vi låg och slappade i sängen mer eller mindre hela kvällen, vi gick bara ut för middag 🙂
Jag har fått de finaste julklapparna och vad jag fick ska ni få se lite senare! Här kommer lite bilder så länge. Jag hoppas att ni haft en mysig jul därute. Ha en fortsatt fin juldag. Nu ska jag gå ner här och käka brunch. Puss på er!


Jag bokade ett extra stort rum med badrum. Kan verkligen rekommendera denna typ av rum här på Haymarket. Allt var så bra!! Under kalle hade vi lite picknick i sängen. Så otroligt mysigt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *