Julklappstips – hållbara städprodukter

Inlägget är i ett betalt samarbete med Västerbottenssåpa

Hej på er!
Jag har verkligen tänkt till när det kommer till julklappar i år. Dels har jag minimerat mina inköp något enormt. Vi i familjen har kommit överens om att endast köpa sådant som man behöver om man vill ge en gåva. Jag kom då att tänka på att göra en lista på saker som var och en kan tänkas behövas till sitt hem. Rengöringsprodukter till hemmet är en sådan sak. Rengöring går åt och något som alltid behövs. I detta blogginlägg vill jag därför tipsa om hållbara rengöringsmedel och tillbehör från underbara Västerbottenssåpa. Jag har länge haft ett samarbete med detta företag och dem slutar inte att imponera på mig. Tack vara deras fantastiska såpa kan jag inkludera hela familjen i våra städrutiner. Såpan är nämligen fri från kemikalier, snäll mot människan, fin mot miljön, men effektiv mot hård smuts.

Handla hos Västerbottenssåpa <– klick under Black Week för ännu bättre erbjudanden. Med koden ”Emmaj20” får du dessutom 20% extra rabatt på allt.

Julklappstips – hållbara städprodukter

Såpa är inte bara en enkel rengöringsprodukt utan det är en mångsidig produkt, perfekt present som julklapp eller ”gå bort gåva”.  Såpan kan användas i badrummet som effektiv rengöring, i köket för att rengöra hårt och torkat fett, rengöring av ugn, golv och så vidare.  Just västerbottenssåpan har oändliga användningsområden och den uppskattas enormt av oss här hemma. På hemsidan hittar du en rad olika produkter och dofter. Du hittar även rengöringstillbehör och refiller till produkterna. Jag tycker att västerbottenssåpas produkter är SÅ fina och jag ska knåpa ihop en korg med lite fina produkter för att sedan slå in och ge bort.

Julsåpan är en nyhet hos Västerbottenssåpa och en perfekt julklapp att ge till sina nära och kära. Jul-doften ingefära finns i flera produkter och jag älskar dem alla. Vårt hem doftar som en hint av jul och det känns underbart. Jag beställde nyligen deras Julsåpa, såpspray och refiller. Detta kit ska jag ge bort till min mamma i julklapp.

Spana in Västerbottenssåpa för en massa fint och uppskattade produkter <3 

Julklappstips - hållbara städprodukter Julklappstips - hållbara städprodukterHur fina är inte dessa produkter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *