Julklappstips till ettåring

Julklappstips till ettåring

-Inlägget innehåller reklamlänkar –

NI har frågat och jag vill tipsa. Jag har fått så mycket önskemål på inlägg och detta har varit det mest efterfrågade, ”julklappstips till en ettåring” Here we go!

Jag får väldigt mycket frågor om vad Leonard önskar sig i julklapp i år som två år. Det är ju rätt svårt med tanke på att han har allt han behöver. Men det finns faktiskt vissa saker som man kan överraska barnet ”som har allt” med ändå… Hur som helst. I detta inlägg ska jag ge er lite tips på fina julklappar som en ettåring uppskattar (och hens förälder/föräldrar också hehe). Samtliga produkter som jag tipsar om kommer från bästa Jollyroom.

Julklappstips till ettåring

Kläder är JÄTTEBRA att få. Köp gärna en storlek större till barnet då dessa små växer så snabbt. När Leonard var ett (på jul förra året) klickade jag hem en hel del kläder till Leonard i storlek 92. Då hade han 86, men han var väldigt lång och kom att kunna ha 92 snabbt. Kläder är väldigt användbart och föräldrar blir alltid glada för det.

Dockor / plocklådor / stapelklossar

Dessa tre alternativ går verkligen hem hos hos vår ettåring här hemma. Jollyroom har superfina dockor, plocklådor med Babblarna och stapelklossar med olika motiv. Skulle någon annan också köpt en docka till samma barn brukar det inte spela någon roll. De flesta barn vill helst ha fler dockor. Så är det i alla fall med vårt barn 🙂

Användbara julklappar ettåring

När vi köpte julklapparna till vår ettåring har vi tänkt såhär ”Vad behöver han och vad behöver vi, till honom”. Leonard började förskolan förra vintern så vi gav han mycket som behövdes till starten där. Till exempel, vantar, tjocka sockor, fuskolle, overall, fodrade skor, mockasiner, vattenflaska och ryggsäck.
Andra användbara julklappar till en ettåring kan vara potta, pall till badrummet och en ”strålförlängare” till handfatets kran. Superbra!

Jag vill verkligen tipsa er om att spana in Jollyroom. Dem har SÅ mycket fint och användbart till bebisar och barn i alla åldrar. Spana in dem! Just nu har dem en hel del kampanjer på site.

Jag direktlänkar alla produkter nedan 🙂

Julklappstips till ettåring Softshell overall <– (klick) superfin till förskolan

Leonard älskar elefanter så denna vägglampa till hans rum <– klick kommer bli så fin <3
Klickade också hem ett påslakanset i linne <– klick till hans nya säng. Älskade detta!!

Julklappstips till ettåring Cocomelon docka <– klick Leonard ÄLSKAR detta barnprogram. Denna kommer göra succé

Julklappstips till ettåring Strålförlängare till kran. Viktigt att tvätta händerna även för de små 😀

Praktiska tumvantar <— klick

Läs mer: julklappsspelet presenttips 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *