Julmarknad och Takida

Hej hopp! Är helt stelfrusen, kan knappt sriva men aja, ja gör ett fösök : ) Har precis kommit hem från stan, gud vad folk det är!! Man blir ju helt snurrig!! Takida spelade bara två låtar, men det var så mysigt. Har nog inte insett hur bra de är!! Efter deras lilla spelning gick vi vidare till julmarknaden på plattan.. Det var inte så mycket jag ville ha… Det enda jag föll för var ostarna hihihi 🙂 Förresten, måste berätta! hittade en jättesöt liten flicka inne på Willys idag, hon följde efter och ville busa.. Jag tänkte inte mer på det.. Men sen såg jag ingen vuxen i hennes närhet och hon fortsatte att busa.. Sedan sa hon ”jag vill till min mamma” ingen mamma syntes till så vi kontade personalen… Tillslut hittade hon till sin rätta mamma.. Åh vad söt hon var.. jag hade gärna velat bli hennes”nya”  mamma.. Nu blir det fredagsmys!! Puss 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *