Julshow i Sölvesborg!

Gårdagens julshow i Sölvesborg kunde knappt ha varit bättre! Det var en otroligt bra stämning, folk vara glada och vi dansade till midnatt! Själva julbordet var inte mer än okej, men det gjorde absolut ingenting då godisbordet (haha) och showen var fantastiskt : ) Staden i sig hann vi inte se så mycket av, men jag fick en känsla av att den var ganska liten. Men vem vet, kanske man kommer till Sölves igen ; ) Jag skulle verkligen inte ha något emot att åka på samma show igen. Vi hade en jättetrevlig kväll och vistelse i Sölvesborg överhuvudtaget. Tyvärr blev jag blev fruktasnvärt åksjuk på vägen hem är så känslig när det kommer till x2000, mår dåligt ännu.. Så ikväll blir det bara hemma-mys med the, ”Elsas dagbok” och tända ljus. Älskar egentid.
Här får ni se lite bilder från vår resa: 

Vi checkade in på Sölvesborgs stadshotell vid tre-tiden igår! rätt fint : ) Jag har en förkärlek till gamla trappuppgångar…

Det blev lite fix på hotellrummet…

Jag hade på mig det här.. : ) 

På plats. Kul med så mycket folk! 

mmmmmm : ) 

Jag och sis : ) 

snövit… hahah! 

Calle och Mariette!  
Vacker sång. 

Carro, Mari och jag : )

Mari och Mariette : )

jag och sis : )
Imorse blev det frukost på hotellet sen var det dags att packa och invänta tåg hem till Stockholm igen…

Köpte med mig ett ljus hem som ”sovenir” jag älskar ljus, speciellt när dom doftar cocos ; ) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *