Känn ingen sorg för mig göteborg

Lämnade Göteborg idag med tårar, det var känsligt och jobbigt. Men jag lyssnar på pappa och hans ord ”du ska vara glad Jennie att du kan välja mellan två av sveriges största städer, du behöver inte utesluta någon stad”. Det gör mig glad, för jag kan INTE välja, det går inte. Älskar båda städerna lika mycket men på två olika sätt och jag är så glad att jag har bostäder i båda städerna : ) Det kommer inte dröja tills jag äker hem till Götet igen för gud vad jag älskar den staden!


Bild från i morse!
Det blev en mysig brunch i solen. Jag måste bli bättre på att käka hemma, äter alltid ute! käkade inte en gång hemma nu när jag var i Göteborg, inte bra. Jag måste lära mig att spara lite pengar..! Nytt löfte får det bli..


Lite av det jag köpte igår.. Sen fick en ny vattenflaska, lite sockar och andra prylar följa med hem 🙂 
Skorna är rosa och gråa (inte röda som bilden visar : P )

I morgon är en spännande dag, men framför allt måndagen : )

Ikväll lägger jag mig med ett leende på läpparna för nu är det sommartid!! : D
Sist vi ”firade sommartid” var vi i Karlskrona, den resan var grym förövrigt!

Tack pappa, du är guldvärd!

Natt 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *