Karlaplan Loppis

Hej älskade ni!
Helgerna går som vanligt supersnabbt och jag försöker njuta av dem till max. Livia jobbar oerhört mycket och det innebär ju att vi bara har helgerna tillsammans. Igår startade vi dagen med en frukost tillsammans medan Leonard tog sin morgonvila. Jösses vad jag uppskattar sådant. Att vi två kan få äta frukost tillsammans i lugn och ro är lyx. Vi myste på en bra stund här hemma innan vi tog oss ut för en liten utflykt. Vi startade med Karlaplans loppis som jag inte hade en aning om. Jag trodde att denna lördagsloppis skulle starta senare i vår, så det var en överraskning. Jag blev kär i en tavla som jag verkligen ville ha. Men Livia sa bestämt Nej. Vid närmre eftertanke var det nog bra för just nu har vi ingen passande plats för den. Vi hittade lite roliga leksaker till Leonard. Alltid kan man fynda något 🙂

Efter både promenad och loppisfynd blev det den obligatoriska lördagsfikan tillsammans. Eftersom jag numera har tandställning som jag måste plocka ut när jag ska äta eller dricka varmt så blev det en iskaffe för mig haha!

Lite senare på eftermiddagen fick vi besök av älskade Richard. Leonards gudfar 🙂 Det blev så spontant och så mysigt!

stros på Karlaplan Loppis Sån mysig tradition tycker jag

Sedan blev det fika på Thelins Nybrogatan

Myshäng med bästa Richard <3Just det!! Jag var ju på trädgårdens öppning i fredags. Jag var där tillsammans med min syster och hennes vän. Vi drack bubbel, damsade, minglade och kramades med bekanta.

Jag täffade så spontant (!!!) min älskade vän Carro. Åh så mysigt det var! Jag hade liksom ingen aning om att hon skulle dit.
Väldigt mysig kväll !! Men ack så kall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.