Leonard ska bli storebror – jag är gravid!

Vi har hållit med en hemlighet rätt länge nu, men igår kunde vi äntligen avslöja på min Instagram att Leonard ska bli storebror. Går allt bra så kommer bebisen i vår. Vi är så oerhört lyckliga för detta och tar tillvara på varje dag. Vi hoppas så att allt går bra hela vägen <3 Denna graviditet (och ingen annan heller) tar jag inte för givet. Vårt älskade lilla mirakel. Den är så älskar och efterlängtad. Dina mammor och storebror längtar efter dig.
Vill ni följa vår resa på Instagram så heter jag @emmajennie där, men det vet ni säkert redan 🙂
Om ni önskar så kan jag göra en ”vecka för vecka” uppdatering här i bloggen som när jag väntade Leonard. Låt mig gärna veta.

Innan jag avslutar denna update vill jag bringa ett STORT tack till fantastiska Kung Carl som välkomnade oss hos dem. Dessa foton nedan är nämligen tagna där. Detta är mitt absoluta favorithotell och det vet jag att ni vet. Jag är ju där SÅ ofta både som övernattande gäst och lunch/fika/drink gäst hehe. Finaste hoteller jag någonsin besökt <3

Vi hörs snart igen. Stor kram!

Tänk att denna stora lilla kille snart ska bli storebror. Inte ett öga torrt! Vi är så otroligt lyckliga. Nyp mig i armen alltså.

2 reaktioner på ”Leonard ska bli storebror – jag är gravid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *