Leonards tvåårskalas

Hej bästa ni!
Vi har haft en helt fantastisk dag och ett helt fantastiskt tvåårskalas för min älskade son. Igårkväll förberedde jag ALL (nästan) dekoration här hemma. Vi blåste upp heliumballonger, dekorerade med vimplar, jag pysslade ihop en tvåa och fixade. Jag ville att det skulle vara fint när Leonard vaknade upp i morse. Han var så exalterad. Han älskade nallen som höll i balongen. Att se sådan lycka i sitt barns ögon slår allt. En annan överraskning var också att Mormor var här. Mamma kom igår kväll för att vara med på Leonards kalas. Jag kunde inte ha önskat mig något annat idag. Allt var perfekt för vår lilla son. Tusen tusen tack till alla som gjorde vår dag.

Jag startade dagen med att baka två stora jordgubbstårtor inför kalaset. Livia passade på att gå ut med Leonard så jag fick baka ifred. Jag kan inte ha en tårtälskare runt benen när tårtan bakas hehe!

Vi fick cirka 23 gäster klockan två så det blev FULLT hus. Vi skulle ha varit ännu fler, men det blir alltid avhopp i sista sekund. Så är det ju alltid. Jag är så tacksam över alla som kom och firade Leonard. Han fick så fina grejer. Massvis av fina klädesplagg, pyssel, leksaker och annat superroligt! Massa böcker fick han också 🙂

Efter kalaset var vi alla helt slut, speciellt lilleman så det blev en tidig kväll här hemma <3
Hoppas ni har en underbar helg kära ni!

Inte lätt att fotas med en tvååring heheh

mammas pojke

kusinerna <3

så sugen på tårta hehe

så mycket gott

så gott

massa, massa paket

Babblarna huset var roligt

Gudfar Richard

fina gäster

<3mormor <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *