Life has got to be lived

God kväll/god natt/god morgon?

För mig är det god kväll, haha! Jag har jobbat kväll/natt två dagar i rad nu och då sover man heeela dagen och nattulgglar på natten ; ) Jag kan både vara morgonpigg och jobba natt så jag är rätt flexibel vilket är skönt ( :

Jag trivs dessutom tiptop på jobbet, alla är supergoa och vi är ett härligt team. Igår möttes vi av Jill Johnsson som först skulle soundchecka inför hennes rep senare på kvällen/natten… Ja, som jag sa är hon MINST lika snygg i verkligheten som på tv… när jag hörde ”joline joline joline joliiineee” sprang jag till scenen det gick ju inte att undgå… Det var en grym kväll på jobbet! i kväll var det dock mycket mer att göra, men jag tycker ändå allt är så himla roligt! Vi får alltid så himla god mat och idag fick vi till och med efterrätt och bullar/chockladkaka när vi slutade…muuuums!

Jag har en sak att avslöja för er, men det får jag inte göra än, vissa vet, andra inte.. men det kommer komma… Ni kommer få reda på det ; )

Något jag lärt mig: man slutar aldrig förvånad över människors beteende.

I wanted to live the life, a different life. I didn’t want to go to the same place every day and see the same people and do the same job. I wanted interesting challenges.

Nu ska jag strax krypa till kojs, men ni får sova så gott! Natti natt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *