Bloggflöde

Lilla jag i en 40-talsklänning

Om det är något jag älskar så är det historia. Nästan all historia är jag fascinerad av. Allt ifrån Egyptens pyramider, Julius Caesar och andra världskriget. På en ledig söndag tar jag gärna min flickvän i handen och går på museum. Åh vad jag gillar det! Ett museum jag inte besökt i Stockholm är vasamuseet. Det är ganska märkligt att jag inte lyckats ta mig dit… Men snart så!
Hur som helst så har jag faktiskt på mig en väldigt fin klänning idag. 40-talsinspirerad som jag älskar! 40 och 50-tal kan nog vara några av mina favoritepoker när det kommer till mode <3

Strax efter 12 idag lämnade vi min hemstad Arvika. Det var en sån vacker väg hem till Stockholm. Solen lyste och alla höstlöv är så vackra nu. Dock somnade jag efter ett par timmar i bilen med podd i lurarna. M lyssnar på sitt och jag på mitt. Standard när vi är på roadtrip.
Nu blir det sen middag här hemma. Jag ska beställa mat via Wolt. Älskar denna tjänst.
Ha en underbar söndagskväll fina och underbara ni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *