emma madrass rabattkod

emma madrass rabattkod

Inlägget är i ett samarbete med emma madrass

Vi har i en dryg månad haft vår nya sängmadrass från bästa emma madrass. I detta inlägg ska ni få en emma madrass recension och mitt omdöme av madressen vi har här hemma. Kort och gott kan jag säga att vi älskar den. Vilken fantastisk investering vi gjort. Vi småbarnsföräldrar förtjänar verkligen att sova gott (om någon) hehe. Innan jag berättar mer om varumärket så vill jag ge er ett erbjudande på Emma Madrass.

emma madrass rabattkod

Shoppa hos emma madrass med rabattkod –> KLICK!!!!

Via länken ovan får du hela 5% extra på ALLT hos emma madrass.

Rabattkod som ger 5% utöver befintlig rea
EMMAJENNIE – gäller via länken ovan 

emma madrass omdöme

Visste ni att Emma madrass vunnit ”bäst i test 2 År i Rad? Jag kan verkligen förstå varför. Företaget levererar Europas mest prisbelönta madrass. Dem  har vunnit priset som bästa madrass i över 10 olika länder. Emma är en exklusiv och innovativ madrass som man kan lita på.

Emma har otroligt mycket produkter i deras sortiment. På hemsidan hittar ni bland annat:

  • Fina kontinentalsängar
  • Sköna resårmadrasser
  • Bäddmadrasser
  • Kuddar
  • Madrasskydd

Vi har än så länge endast testat deras Emma Madrass ”flip”. Jösses vad underbar produkt! Efter denna upplevelse kommer vi med största sannolikhet även investera i en ny resårmadrass.
Komforten är ljuvlig och lika så deras memory-skum som som gör att man ligger extra skönt på madrassen. Madrassen är vändbar för hård eller mjuk sida. Denna typ av madrassen transporterar också bort värme, vilket gör att du får en behaglig, sval sömn. Klädseln på denna madrass är givetvis också avtagbar och tvättbar. En stor fördel när man har ett litet barn.

Sköna sängar till ett bra pris

Investera i en god natts sömn. Bra sömn sätter ribban för nästkommande dag. Att ha en bra, kvalitativ och skön säng är så viktigt. Med min emma madrass rabattkod får du dessutom hela 5% extra rabatt på allt. Här kan du köpa sköna kontinentalsängar och madrasser till ett mycket bra pris. Om ni inte redan gjort det så spana in Emma madrass och deras fantastiska utbud av allt för att du ska kunna sova så bra som möjligt. Det är vi värda 🙂

emma madrass rabattkod

Läs mer Cura täcke omdöme

3 reaktioner på ”emma madrass rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *