Livet just nu: Fokus körkort

Hej läsare!
Leonard har haft en sån fin helg med sin andra mamma Livia. Jag själv har försökt att fokusera helhjärtat på körkortet. Lättare sagt än gjort när man har en liten ”toddler” här hemma. Jag har tagit myspauser med honom och innan dagens snöstorm kom hann vi även att gå ut en sväng, sen in igen för fika. Nu sitter jag till bords igen och tänkte avsätta lite tid för plugg igen. I morgon kör jag fyrdubbla lektioner och likaså på tisdag. Nu jäklar ska jag ta dett körkort…

Resten av veckan är fullsmäckad, men jag hoppas det finns lite tid för återjämtning. Denna helg har ju varit allt annat än lugn hehe. Men så är det dessa intensiva perioder. Jag hoppas att ni mår bra och att ni haft en bra helg.

Vi hörs i morgon! Ha en fin söndag och en bra start på den nya veckan i morgon.

kram

I morse smög jag och Leonard upp för andra mamman. Älskar dessa enmsamma mysstudner med honom.

Min fina kofta / jacka kommer från Kappahl och kjolen från Lindex. Älskar denna kombo 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *