Louis Vuitton store

  Jag har blivit med min sjunde Louis Vuitton!! Jag är sååå himla glad. Denna gången blev det en Damier 30. Den första av alla väskor i Louis Vuitton-historien. Så nöjd. Denna kommer definitivt bli min nya favorit, alla dagar i veckan 🙂 ÅH!! Personalen på Louis Vuitton butiken på Birgerjarlsgatan var helt underbara. Så trevliga och hjälpsamma.
Ni ska få se bättre bilder på väskan senare.. Puss!

IMG_2516IMG_2515

Uttråkad flickvän… <3  IMG_2520 2 IMG_2522

”Louis vutton-kaffe” haha IMG_2514

Har aldrig gillat skorna från LV, men dessa var verkligen i min smak… Får vänta med att köpa ballerinas till våren. IMG_2524

sååå  glad!! IMG_2525

IMG_2544förutom Louis vuitton butiken blev det shopping på Zara och Åhléns! Hittade såååå mycket fina skjortor som passade så bra på min vackra halva. Det är något med mig och propra kläder… MUMS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.