Lovenlayer rabattkod

– Lovenlayer rabattkod –

Inlägget är  ett samarbete

Ni som hängt med här i bloggen vet att jag är ett STORT fan av Lovenlayer 🙂 Lovenlayer är det nya när det kommer till nagelkosmetik.  Företaget lover kladdfria naglar med ett hållbart resultat. Det kan jag gå i god för. Jag älskar mina layers och i skrivandets stund beundrar jag mina fina naglar med ”leo print”. Jag vill verkligen att ni ska uppleva denna fantastiska teknik. Hur enkelt, fantastiskt fint och hållbart det är. I och med det så har jag en liten överraskning till er.

Lovenlayer rabattkod <– Klick

Med min fina rabattkod: EMMAJENNIE20 får ni 20% på allt hos Lovenlayer. Ni får så gärna skriva en kommentar till mig när ni testat. Vill veta vad ni tycker 😀 Koden gäller april ut så passa på 🙂

Lovenlayer omdöme

I vintras när jag testade produkten så lovade jag er en recension. Den kommer här! Jag vet att ni är många som är skeptiska till så kallade ”nagel stickers”, men detta är något helt annat. Jag lovar! Jag har testat allt när det kommer till naglar.
Med lovenlayer får du tunna stickers som kommer på en karta. Mät enkelt ut din storlek med hjälp av ”stickers kartan”. Fäst den passande layern på nageln och fila sedan bort överflödet. Det är så enkelt och som sagt helt kladdfritt. Jag gjorde ett ”helt set” på mig själv när Leonard lekte i sitt babygym. Det tog 10 minuter. Det går säker ännu snabbare om man är lite mer fokuserad haha!
Jag brukar ha mina Layers på i cirka 3 veckor. Sedan peelar jag enkelt bort dem och sätter nya. Jag har en enorm nagelväxt så en utväxt kommer efter denna period.

Efter att man fäst stickers på naglarna låter man materialet härda i en Uv-lampa i 45 sekunder. Behandlingen är helt doftfri vilket är fantastiskt. Speciellt när man har små barn och en liten gnagare till bebis.

Visste ni att Lovenlayer har vunnit 2 prestigefyllda beauty priser sedan lanseringen deras lansering för bara 6 månader sedan? Det är wow!

Lovenlayer rabattkodSå applicerar du Lovenlayer – steg för steg

 

  • Fila formen
  • Fila lite försiktigt på nageln för att ”rugga upp ytan”
  • Se till att nageln är ren, fri från damm och oljor
  • Mät ut rätt layer utefter din nagels bredd
  • Fäst layern
  • Låt dem fästa ordentligt i Uv-lampan
  • Klart!

Lovenlayer resultat 

Nej, men titta vad fint <3 Jag är såååå nöjd!

Läs mer: Lovenlayer – salongsnaglar hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.