Lugna dagar på hemmaplan

Hej finaste ni!
Idag gick jag på deltids-mammaledighet eller hur man ska säga. Jag kommer inte att vara 100% föräldraledig med bebis utan jag kommer att jobba när tiden tillåter (om tiden tillåter). Så från och med idag är jag deltids-ledig. Känner att jag behöver landa i mycket innan bebis kommer. Jag har på grund av mitt mående inte jobbat alls 100% de senaste och det är helt okej. Jag har prioriterat mig själv, bebis och vår hälsa. Idag har jag återigen vilat, donat här hemma, myst med lilleman och bara tagit det lungt. Leonard kommer att vara ledig från förskolan från och med idag och några veckor framöver. Jag tror att det blir bäst så. Vi alla kommer vilja landa tillsammans med vår nya familjemedlem och jag uppskattar så att vi har den möjligheten.

Medan jag vilat så har Livia och Leonard haft en superdag tillsammans. Dem har utforskat en ny park, varit på blomsterlandet för att handla till balkongen och sedan fikat. Jag orkade möta upp dem på fika och det kändes så fint. Jag uppskattar verkligen att bara få komma ut om det bara är för en timme. Nu sover lilleman och det innebär egentid för mamman och mamman. Vi ska snacksa på något gott, se Robinson och bara mysa.

Gårdagens pizzamys!! Får ofta sällskap under dagens alla vilor. Finns inget som slår gos med honom <3

 Livia gjorde (på skämt) en miniatyr av min gravidkropp hehe.  Efter lunchen idag blev det plantering av fröer och diverse andra blommor som behövde ny jord. Leonard är så pysslig av sig och det älskar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *