Sparkcykel 3 hjul

Sparkcykel 3 hjul

Inlägget är i ett samarbete

Den underbaraste tiden på året är definitivt här och vi är så glada för det. Det har varit en lång lång väntan på våren.  Leonard och resen av familjen vill bara vara utomhus nu och njuta av solen, värmen och det härliga vädret. Med denna tid så har vi beställt hem olika utomhusleksaker från Jollyroom. Dem har ett fantastiskt sortiment av allt man kan tänka sig inför vår och sommarsäsongen. Vi har tidigare beställt hem en trehjuling från Jollyroom (klick) som varit och är så poppis hos Leonard. Men denna gång valde vi att beställa hem en sparkcykel på tre hjul.

Sparkcykel 3 hjul från Jollyroom

Till en början tyckte Leonard att denna sparkcykel var lite läskigare än cykeln. Kanske beror det på att han måste ha mer balans här och stå med ett ben på själva ”brädan”. Det tog en stund innan han hittade rätta knycket, men nu så. Nu är denna sparkcykel superrolig och så himla lätt att ha med sig till parken. Jag har insett att en trehjulig sparkcykel är perfekt för mindre barn som ännu inte har utvecklat fullständig balans och koordination. Den ger barnen en annan trygghet och stabilitet än de sparkcyklar som endast har två hjul. Leonard har redan lärt sig grunderna i att åka sparkcykel och det är så kul att se.

Ni hittar vår modell här: Sparkcykel med tre hjul från Jollyroom <– klick (299 kr!!)

Barnhjälm för sparkcykel, cykel och skateboard

Vi är SUPERNOGA med hjälm. Leonard får absolut INTE åka varken, sparkcykel, trehjuling eller balanscykel utan sin hjälm. Trots att han bara testar hemma så ska hjälmen på. Detta kommer vi aldrig att tumma på. Han är duktig med hjälmen och han vet att den måste vara på. Det är lika bra att vara bestämd från början. Vi har valt en Varsity Kid juniorhjälm från K2, beställd från Jollyroom. Just denna hjälm har en fantastisk passform som är justerbar. Den är oerhört lätt och har mjuka kuddar inuti. Den är också oerhört fin. Hjälmen är godkänd för inlines, cykel och skateboard. Det gröna spännet ger ökad trygghet.

Ni hittar denna modell här: juniorhjälm hos Jollyroom <– klick

Sparkcykel 3 hjul Sparkcykel 3 hjul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *