Lunch kryssning London

Nu ska jag berätta vad jag och hjärtat gjorde igår! Först vaknade vi till en knackande hotelldörr. Jag har nämligen beställt roomservice varje morgon. Att få en bricka levererad med god frukost och nybryggt kaffe är svårslaget. Så började vi dagen. Efter detta gjorde vi oss i ordning i lugn och ro innan vi hoppade in taxin till Tower Pier där dagens utflykt skulle hållas. Jag hade nämligen bokat en lyxig liten lunchkryssning på Themsen. Strax efter 11 klev vi på båten och här välkomnades vi med bubbel och fantastisk utsikt. solen sken hela resan och maten var fantastisk. Godaste kycklingen jag ätit på länge.
Jag kan verkligen rekommendera denna tur om man vill unna sig en härlig stund med vacker utsikt. Vi bokade allt via getyourguide.
Här kommer en massa bilder <3

En av mina absoluta favorit ”byggnader” i London – Tower bridge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *