Lunch på NK

Igår mötte jag och Leonard upp min pappa på Fältöversten. Jag hade nämligen lite ärenden att uträtta i stan igår och då passade jag på att fråga pappa om han ville äta lunch med mig och Leonard. Första ärenden var att hämta mina journaler hos tandläkaren. Eftersom jag ska göra min tandställning hos en annan tandläkare behövde jag hämta ut journalerna hos den andra. Jag vet egentligen inte varför, men så är det i alla fall. När vi blev lunchsugna promenerade vi från Karlaplan och längst med allén ner till NK där det blev lunch. Jag var så sugen på en macka (jag älskar smörgåsar) så det fick bli en sån lunch. Givetvis även en kanelbulle och en latte. Ingen lunch utan fika. Pappa tog tomatsoppan och den såg ljuvligt god ut.

Leonard var sååå duktig och helt okomplicerad. Han var så tillfreds hela vistelsen ute och då var vi lääänge på stan. Han kikade, pratade och myste hela tiden. Han sov när vi kom till NK men väcktes snabbt och hastigt av en skällande hund. Jösses vad Leonard skrek, men det är ju ändå förståelig. Det gick snabbt över och sedan var han lika glad igen. Det kändes SÅ skönt att jag kunde slappna av och sitta ner och äta (för en gångs skull). Hoppas att det kommer vara så här nu. Tidigare när vi varit ute på lunch så har mitt fokus varit på att tysta Leonard och få han lugn. Det har varit hemskt. Men barn är ju så, det vet man. Men samtidigt så har jag inte gett upp. Jag vill att han ska vara van med människor, ljud och en miljö där saker händer omkring.

Efter lunchen blev det lite shopping. Dock hittade jag inte så mycket mer än ett linne och tre vaser. Typiskt när man ändå är shoppingsugen hehe!

Min typ av restaurang hehe

En blandning av allt

Familj <3

Handen är där den alltid är – i munnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.