Bloggflöde

Mall of Scandinavia hela eftermiddagen

Hej fina ni <3
Idag har jag spenderat hela min eftermiddag tillsammans med en vän i Mall of Scandinavia. Vi var där i drygt fyra timmar och vi hade det så trevligt. Vi shoppade, fikade, snackade en massa och åt en fantastiskt god middag på Vapiano. Jag fick med mig både underkläder, presenter, kjolar och blusar hem. Så så nöjd med dagen. Jag har utöver detta hunnit med att jobba och det känns så skönt att ta helg när man haft en bra jobb-fredag.
I morgon ska jag unna mig en sovmorgon, en god frukost, promenad och sen ska jag hem till en av mina närmsta vänner på dags-fest. Dagsfester är fasen underskattade alltså. Jag tycker det kan vara så nice eftersom att man oftast slipper baksmällan dagen efter hehe.
Nu ska jag mysa med serier i min ensamhet. Inte så illa ändå <3

  alltså denna pelaren med dessa fina blommor..
Finaste underkläderna ifrån Hunkemöller.

hur fin body?? Älskar älskar spets

Fika innan middag. Det enda rätta…

Ingen middag utan bubbel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *