Bloggflöde

Markslöjd rabattkod

Markslöjd rabattkod 

inlägget innehåller adlinks i samarbete med Markslöjd

Markslöjd har enligt mig dem finaste ljusstakarna och belysningen över lag. Markslöjd är mitt “top of mind” när det kommer till belysning. Men markslöjd har ju så mycket mer produkter än bara lampor. Jag pratar om deras utbud lite längre ner i texten. Nu ska vi prata om Markslöjd utfölrsäljning och givetvis har jag fixat en Markslöjd rabattkod som gäller på allt. Klicka på länken nedan så dras rabatten av automatiskt. Rabatten ger er 15% rabatt på hela sortimentet. Gäller även på Markslöjd rea.

Markslöjd rabattkod <—-handla här för 15% rabatt

Rabatten ger som sagt 15% rabatt på allt.
Det jag passade på att klicka hem var en Markslöjd ljusstake, en pläd och två vaser. Vad finns egentligen i Markslöjd sortiment?

Markslöjd sortiment

  • Vaser
  • Plädar
  • Kuddar
  • Krukor
  • Ljusstakar
  • Doftljus
  • och mycket mer

Markslöjd återförsäljare

Vart kan man handla Marksläjd då? Givetvis tycker jag att ni ska handla på Markslöjds egna site. Det är ju där ni får 15% rabatt via länken ovan. Men vill man hellre handla i andra butiker som säljer Markslöjd så finns dem på bland annat Åhléns, Chilli och Sleepo.

Markslöjd rea

Denna vecka är det Black Week och siten har en hel del bra priser. Passa på att shoppa Markslöjd på rea. Dessutom kan du ju använda koden som är länkat ovan. Allt blir ju roligare att shoppa med rabatt.

Markslöjd säljer även reservedelar till sina produkter. Detta tycker jag är så bra och väldigt unikt.

Här nedan ska jag visa er mina favoriter som finns att köpa hos Markslöjd just nu 🙂

markslöjd rabattkodVisst är dem fina? Jag älskar ljusstakar och dessa ska jag strax plocka fram. Jag var ganska snabb med att beställa dessa tre förra året hehe. Jag tycker att Markslöjd har unika ljusstakar och dessa känns så premium.

Vilken är er favorit och kommer ni använda min markslöjd rabattkod?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *