Mässa och mingel tillsammans med Dermarome

Hej vänner!
Vilken onsdag jag haft idag… Jösses! Mitt huvud känns som bomull och jag är helt slut haha! Det har varit så mycket intryck, massa information och mycket människor runt mig idag. Jag tog en taxi till Strandvägen (vägrade gå i snökaoset) där jag mötte upp Patricia för lite fika och skvaller. Jag hade ju bjudit med henne på dagens event så vi passade på att ses en stund innan.
Efter lite kaffe tog vi en taxi till Lyxiga Hotel At Six där vi skulle hålla till under dagen. Väl på plats möttes vi av lunch, mäss-utställare, en massa nya varumärken, bekanta ansikten och härligt mingel. Vi fick lyssna till inspirerande gästföreläsare som bland andra entreprenören Susanne Najafi, Carin Hellman som är Beauty Editor på ELLE och många fler! Dessa timmar var så innehållsrika och jag är så glad över att jag fick chansen att gå. Tack snälla Dermarome för denna fantastiska inbjudan!

Denna dag satt så fint och mitt i prick på kvinnodagen!

Så här såg min dag ut i snökaoset

Så här har jag sett ut idag 🙂 Älskar detta set med kjol och kofta!

Det blev en liten mack-fika idag

 Min fina vän <3 Vi har så roligt ihop

Patricia fångade denna bild på mig, precis innan jag nästan drog mig i Taggade på mässaVäl framme! Vi fick en sådan välfylld goodiebag med oss hem   Tack för en mysig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.