Miinto rabattkod

– Miinto rabattkod –

Hej älskade ni!
Kan det bli vår nu så att man får shoppa nya kappor, skor och outfits i lite mer begie / nude nyanser. Jag längtar! Mest efter ljuset, uteserveringarna och kläderna då såklart! Min go to butik online är faktiskt Miinto. Jag handlar mycket där, speciellt när jag ska köpa märken. Jag älskar deras butik och deras fantastiska service. Eftersom Miinto fokuserar på fina varumärken är blir det ju oftare lite dyrare. Kvalité kostar mer än ”fast fashion” därför älskar jag att lägga lite extra pengar på plagg som jackor, skor och liknande. Men med min Miinto rabattkod blir det ju lite billigare i alla fall.

Miinto rabattkod <– Shoppa här

Via länken ovan får ni hela 20% rabatt på allt hos Miinto.
Ange rabattkoden: PRESALE20 – gäller via länken ovan.

Rabattkoden är giltig t.o.m. 27.03 på alla beställningar över 499 kr. Gäller ej på följande brands Mulberry and Ahlvar Gallery samt presentkort.

Vårmodet 2022

Jag har fått för mig att vårmodet inte kommer skilja sig sådär jättemycket från föregående år. Färger som vit, nude och creme kommer fortfarande vara trendigt. Men enligt mig är det ju den mest klassiska färgskalan man kan bära. Jag gillar även bleka pasteller på våren som ljust lila, kall rosa och ljusblått.

Något som förutspås kommer vara större än någonsin våren 2022 är 00-tals-modet. Nog det mode jag avskyr mest. För att ”passa in” i vår så bör man bära minikjolen, låga jeans, midjekedjan, bagyjeans, minimala toppar och fadade solglasögon. Eftersom jag är varken modern eller särsklit trendig så hoppas jag det. Jag är ju som ni vet mer klassisk och tur är det väl att jag kan hitta klassiska plagg hos Miinto.

Jag köpte denna fina Busnel – kappa på Miinto. Perfekt till våren. Tror jag gav 6000 kr för den. Givetvis använde jag min Miinto rabattkod. Gör det ni också så blir det billigare.

Miinto rabattkod Visst är den fin? Jag älskar verkligen denna ljuslila nyans 🙂

Inlägget innehåller en reklamlänk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *