Bloggflöde

Min älsklings födelsedag

Hej bästa läsare <3

Igår firade vi min älskade flickväns födelsedag från morgon till kväll. Hon hade önskat en hel dag hemma med firande och givetvis fick hon vad hon önskade. Jag gick upp tidigt för att göra kaffe och avokadomackor som jag vet att hon älskar. Jag satte allt på en bricka och gick in till sovrummet och sjöng för henne. Jag tror inte hon sov, men överraskad blev hon. Älsklingen fick i alla fall ligga kvar i sängen medans jag stod i köket och gjorde i ordning en brak-brunch. Hennes föräldrar ville såklart komma och fira henne och klockan tolv välkomnade vi dem för brunch. Jag gjorde äggröra, fruktfat, bacon, pannkakor och en massa gott. Till det fanns en massa goda tillbehör som bär, hjortronssylt, nutella och en massa goda pålägg. Brunch kan vara det bästa och jag är väldigt nöjd. L fick så fina presenter av oss alla och jag är så glad att hon var glad med sin dag.

Vi han både med att promenera, napa och göra oss i ordning för kvällen. Min syster, hennes fru och lilla Blue kom för att se Mello tillsammans med oss. Så så mysigt och ett perfekt avslut på en fin dag.

världens bästa älsklingsasha inspekterade min dukning Livias föräldrar köpte med sig en superfin och så god tårta Kan nog vara det bästa Älskar digGOTThur söt är inte denna lilla hund?

One thought on “Min älsklings födelsedag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *