Skönhet

Min bästis är bättre än din bästis

För exakt fyra år sedan åkte jag till London tillsammans med min bästis för första gången. Denna resa är en resa som jag ALDRIG kommer att glömma. Det året var jag i London 10 gånger plus att jag flyttade dit en period. Jag hyrde ett rum i Forest Hill, 20 minuter utanför stan. Jag var nybliven singel och London var min lycka. Under min första dag i London (i mars 2015) träffade jag en tjej som jag hållit kontakten med hela tiden. Henne ska jag träffa ikväll. Ni vet vem det är, ni som läst bloggen ett tag 🙂 Min kärlek till denna stad går inte att beskrivas. Heller inte min kärlek och tacksamhet till min bästa vän som bor här <3

-Outfiten jag bär här nedan är ett samarbete tillsammans med Nelly.com-
Nu kan NI mina läsare ansöka om att bli Nelly.com’s ansikte utåt. Ni söker via denna länk (klick). Vem som helst kan söka. Så gör det NU <3  #nellynewfacecs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *