Min familj i bild

God morgon älskade ni!
I skrivandets stund sitter Leonard på mig i bärselen samtidigt som jag dricker kallt kaffe. Att få sig en kopp varmt kaffe är idag rätt ovanligt här hemma. Bryggde en kanna kaffe tidigt i morse, men det är först nu, två timmar senare jag fick tid att ta en köp. Haha! Så är det när man har barn, allt kommer liksom emellan. Nu sover han i alla fall och jag har lite tid att kika på saker jag önskar mig under Black Week. Jag brukar passa på att handla saker jag verkligen behöver under denna vecka för jag vet ju hur mycket billigare det brukar vara. På inköpslistan står det en kombinerad tvätt och torktumlare, mattor till hallen och köket, fönsterlampor, krukor och en massa mer. Planerar ni att shoppa något på Black week? Jag kommer i alla fall ha en massa kampanjer till er här i min blogg. Missa inte det.

På tal om köp och inredning har vi valt att skrota alla posters här hemma, förutom i Leonards rum. Vi har enbart tavlor nu då jag tycker det är så mycket finare. Mitt nästa inköp ska bli en utskrift på oss i premiumkvalité så att man slipper ha glas på ramen (avskyr när det blir reflektioner i bild). Jag tänker att jag ska välja en av dessa bilder här nedan. Älskar dessa foton på oss som Eva tagit: www.instagram.com/oddbrownbird

Nu ska jag fortsätta fylla på min önskelista med inredning hehe. Ha en underbar dag kära ni och tack för att ni följer mig här i bloggen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *