Allmänt

Min jul i år

Hej bloggen!
Sedan jag kom hem från skolan ikväll har jag legat nedkrupen i sängen omringad av levande ljus och filtar. Jag förstår inte hur jag kan frysa så mycket. Aja, jag hoppas inte att jag blir sjuk nu… Om mindre än en månad är det julafton och det var idag jag bestämde mig för att stanna hemma i Stockholm under julen. Jag har aldrig firat jul här i Stockholm utan jag har alltid varit bortrest eller “hemma” i värmland. Jag känner inte för att röra på mig i år i och med att jag kommer hem från Lissabon vid jul gör det inget att stanna hemma. Eller hemma och… Hemma blir det inte för jag har nämligen bokat ett hotellrum över julen här i Stockholm. Jag har inget badkar hemma och jag vill bada på julafton så därför var valet enkelt haha. Jag har i alla fall bokat detta hotell (klick) över julen. Längtar så, det kommer bli så mysigt♥
Nu ska jag skicka in en läxa jag har i skolan sen ska jag sova. Valde att hoppa kvällens event (bokrelease) och bara mysa hemma. Har ett event på torsdag som jag kommer gå på istället 🙂
Godnatt på er!

Bildresultat för scandic haymarket badrumBoendets bildgalleriBoendets bildgalleri

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *