Min nyårsafton 2021

Hej bästa ni!
Hoppas ni haft en underbar start på det nya året och att ni inte är alls för bakis. Jag drack bara lite rödvin och bubbel så jag känner mig pigg och kry. Tacksam för det! Nu ska jag berätta om min nyårsafton 2021.
Vid tolvtiden på förmiddagen kom taxin och hämtade oss här hemma. Vi åkte till min syster och hennes fru för att fira. Syrran hade bokat en padel-bana så Livia åkte direkt dit tillsammans med ett gäng. Jag, Mari, Leonard och deras hund stannade hemma och hade det mysigt. När gänget kom tillbaka började nyårs-festandet.

Mari var kocken för kvällen och syrran dessertmästaren. Dem bjöd på magisk god trerätters middag 🙂 Mellan rätterna blev det allt från fotografering till spel och dans. Vi hade det så himla mysigt. Taxin kom och hämtade oss vid 21:30 och då åkte vi hemåt till Lidingö. Vi åkte denna tid för Leonards och Sashas skull. Jag ville att Leonard skulle somna innan fyrverkeriernma började och Sasha ville jag inte skulle vara ensam vid tolvslaget då jag vet att han blir rädd. Väl hemma dukade jag upp lite snacks som ostar, korv och bubbel. Richard kom förbi och tog ett glas med oss. De åren jag firat nyår i Sverige har Richard varit med och det var så himla mysigt att han kom förbi.

Så här såg kvällen ut i bilder

Förrätt a lá Mari. Älskar röror Min familj <3  Gänget för kvällen. Hunde och Mari saknas.  På tal om hund så behövde han ut och rastas hehe Efterrätt och spel Finns inget som slår detta Fina vän <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *