Bloggflöde

Min söndag…

Efter en helt fantastisk helg och mysiga dagar hemma i lägenheten ser jag fram emot nya utmaningar och nya rutiner. I morgon kommer min vardag se lite annorlunda ut och jag ser verkligen fram emot det. Att multitaska och ha så många bollar i luften är inte alltid så lätt, men jag ska ge mig fasen på att klara det <3
Dagen här hemma har varit så lugnt. Jag har planerat lite outfits, pluggat och fotat lite samarbeten. Inte rätt dag för att fota när man har ett bakisfejs, men men. Någon gång måste jag ju få visa den sidan av mig också.
Kommande vecka kommer bestå av jobb, events och sedan en liten roadtrip till Värmland på fredag <3 Kommer bli fint.
Nu ska jag kolla serier resen av kvällen. Ha en fortsatt fin söndag hjärtan.

snyggaste höstblusen från Na-kd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *