Min söndag genom mobilen

Jag är fortfarande i chock över att pappa badade i det iskalla maj-vattnet haha! Men nu ska jag backa bandet och berätta om min söndag. Idag har jag försökt att inte tänka jobb, blogg och övriga sociala kanaler utan att bara ha varit i nuet. Så viktigt men svårt… Jag började söndagen med den obligatoriska morgon-promenaden i solen. När jag kom hem blev det storstädning och rensning hemma. Plockade upp alla 10-tals goodiebags som stått i ett hörn och dammat de senaste veckorna hehe. Fyllde en påse produkter till mamma, vet att hon älskar att få sånt ♥ Framåt kom pappa och hälsade på och vi tog tillsammans en promenad ner till vattnet och det var väl här han hoppade i spontant och badade hehe. Jag fick kramp bara mina tår vidrörde vattnet…

Vackra djur och vackra vackra plats. Återigen såå tacksamhär satt jag fint och tittade på vattnet medans pappa badade Visst ser det ut som vi var mitt ute på landet?? Men icke… Detta är nämligen östermalm  😀   I full blomEfter bad och promenad gick vi och handlade till tacos. Det slår verkligen aldrig fel! Nu ska jag ha lite söndags spa här hemma sedan ska jag försöka sova tidigt idag (lättare sagt än gjort)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *