Min syster ska firas till max

Mys med familjen är verkligen det bästa jag vet 🙂 Igår var vi som jag nämnde ute och åt middag för min syster som fyller år i morgon. Eftersom vi alla älskar att fira födelsedagar lite extra så firade vi hemma hos oss på Lidingö även ikväll. Vi spelade bingolotto, åt thaimat, massa goda efterrätter och kollade lite film. Både mamma och pappa var här så det var extra roligt. Det är så sällan så många familjemdelemmar kan ses på samma gång så jag uppskattar verkligen dessa tillfällen.

Mamma stannar här hos oss tills på tisdag. Planen är att vi ska umgås så mycket vi kan. I morgon ska vi promenera och äta lunch tillsammans i stan medans Livia är på jobbet. Japp, nu ska jag öva att gå ut med Leonard och gå på såna ställen där det är lugnt med folk. Fick ju tipset av er läsare att man ändå bör utsätta barn för andra människor. Med måtta givetvis! Ska bli så mysigt att få umgås med mamma och Leonard i morgon. Det är lyx!

Nu ska vi sova här hemma. Är dödstrött!
Hoppas ni haft en fin helg. Nu ska ni få se lite bilder från igår:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.