Mina nya läppar!

Jag har haft en dag med fullspäckat schema, med roliga saker att göra : ) Började dagen med att möta upp Kilian i stan, sen tog vi oss till Beautyproffesion där jag skulle förstora mina läppar, IGEN, fast på en ny klinik : ) Chantale kom också för att joina och göra mig lugn. Ni lyckades med det älskade vänner.. Dock får kilian mig att gråta… hela tiden, inte av sorg utan av skratt. HAHA! Det gör lite ont att göra läpparna, jag såg ljuset där ett tag, haha.. Men det gick bra och man känner sig otroligt trygg när det är en så duktig och erfaren kvinna som utför dethär. Ska ni göra någon typ av fillersbehandling gör den hos Sanna på Beautyproffesion! Nu är mina läppar så stora som jag vill ha dom och jag är helt nöjd! Tack : ) Efter behnadlingen gick jag och Kilian och fikade, lite svårt att få i sig något när man har ”nysprutade” läppar dock.. Efter det så tog jag mig till mötet som låg ett stenkast ifrån, nämligen på Best western hotel.. Det var ett mycket givande möte och det gjorde mig mycket glad : )
Nu ska ni får se bilder från dagen och dom nya läpparna : )


Här led jag endel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *