Bloggflöde

Mobilstativ bäst i test

Mobilstativ bäst i test

Inlägget innehåller adlinks

I detta inlägg ska vi prata om stativ till mobilen och jag tänkte göra en “mobilstativ bäst i test” här i bloggen. Jag vet ju att ni älskar sådant. Jag har nog testat det mesta inom stativ – kategorin till telefonen. Allt ifrån Gorillapod, till mobilstativ med lampa, böjbara stativ och så vidare. Jag har mina favoriter och i detta inlägg tänkte jag dela dem.

Stativ till mobil

Den finns en hel del olika stativ till mobiltelefonen. Vad är du ute efter? Kommer du endast att använda stativet hemma? Vill du kunna fälla ihop det och ta med det på resa? Eller är det viktigt att stativet har en inbyggd lampa (ringlight stativ till mobil). Det finns en hel del frågor du bör ställa dig själv innan du lägger vantarna på ett stativ till din mobil.

Stativ till mobil med lampa <– Shoppa här

Dessa stativ är otroligt populära. I alla fall om du håller på mycket med instagram, youtube och Tiktok. Detta stativ har en inbyggt ringlight som ger dig extra bra ljus vart du än befinner dig. Jag har denna hemma och jag är så nöjd. Stativet är stabilt och går att justera i höjd. Även ljuset går att justera.
Via länken ovan kommer ni till detta stativ.

Fjärrkontroll till mobil <– Shoppa här

Varför använda sig av självutlösaren på telefonen som tar EN BILD. När man kan skapa ett fotoregn med en egen (knappt synlig) fjärrkontroll? Denna lilla manick för endast 99 kr har räddat min karriär som bloggare. Köp den via länken ovan 🙂

Ihopfällbart stativ till mobil <– Shoppa här

Detta kan nog vara det bästa som hänt. Jag använder mitt ihopfällbara stativ med fjärrkontroll under varje resa. Den blir inte längre än någon decimeter och tar ingen plats i väskan. Detta lilla stativ kan jag enkelt fälla ut på museum, i parker, eller egentligen vart som helst när jag vill fota snyggt. Perfekt om man reser ensam eller om man vill ha alla i sällskapet på en och samma bild. Med detta sativ får du givetvis med en fjärrkontroll. Allt för att underlätta. Stativet ger även ett behjagligt ljus som ger dina bilder det lilla extra.

Köp den via länken ovan 🙂

Mobilstativ bäst i test

Hoppas ni gillade detta inlägg ” Mobilstativ bäst i test ” <3 Släng gärna iväg en kommentar.

Läs mer: bästa ringlight

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *