Mockberg äkta guld smycken

Mockberg äkta guld smycken

Inlägget är i ett samarbete med Mockberg

Hej på er!
Jag bara måste få visa er mina sprillans nya smycken från fantastiska Mockberg. Detta varumärke slutar aldrig att imponera på mig. Jag har i flera år haft deras fina klockor och smycken som jag varit så nöjd med. Men nu har Mockberg toppat allt. Varumärket har ni tagit fram smycken i 14 karat guld och jag har aldrig sett något vackrare. Dessa smycken är eleganta, tidlösa och skapade med kärlek.

Mockberg äkta guld smycken

Jag måste berätta att samtliga smycken i denna nya kollektion är handgjorda av återvunnet guld. Smyckena pryds av Mockbergs signatur labbodlade diamanter. Fint att tänka på framtiden genom att använda återvunna material. Det känns lite bättre då. Smyckena är givetvis handgjorda av experter inom området.  I Mockberg signature Collection hittar du bland annat ringar, örhängen och halsband. Nu ska jag visa er en liten sneak peak på några favoriter som jag fått ur den nya kollektionen.

Ni kan shoppa Mockberg signature collection här <– klick

Med koden EMMABLOG får ni 20% på allt. 

För att du ska känna dig extra trygg när du handlar från Mockbergs signature collction erbjuder dem livstids garanti på alla smycken i kollektionen.

Vad tycker ni om Mockbergs nya kollektion? Jag är stormförtjust. Detta är smycken jag kommer bära livet ut. Jag föredrar klassiska, enkla och eleganta smycken alla dagar.

Hur fina är inte lådorna som smyckena levereras i då? Dem känns extra exklusiva.
Här ser ni halsbandet och ringarna som jag blev extra kär i!

Mockberg äkta guld smycken14 karats guldring med en äkta diamant på 0,06 carat Mockberg äkta guld smyckenDetta underbara diamanthalsband är prytt med en enda labbodlad diamant på 0,11 Karat. Detta ska jag bära dag ut och dag in. Så rätt!

Vad tycker ni om Mockbergs äkta guld smycken? Visst är dem eleganta och helt fantastiska? 🙂

Läs mer: Mockberg timeless gold klocka

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *