My life is like a song…. i can´t understand what happened.

I dont know where to begin…i´m not afraid of changes, not even of life so i won´t let this pass…

Ibland känns det som jag lever i en bubbla, jag kan se mig själv hitta på allt som jag gör, men jag kan inte fatta att det är jag…Eller att det händer just nu. Jag har så himla många bollar i luften och så mycket som händer. Både roliga och mindre roliga saker. Nu ska jag flytta igen, och denna gång kommer jag ta ett ännu större steg in i det verkliga livet…

From this day on ´til a long time from now. Again and agin i´m facing my own fears, but it´s hard to please me… I contemplate back and forth.. I know now what i have to comprehend…

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *